contacteer mij

Jan Martens

Neem contact met mij op

Mogelijk hebt u een HTML5-geschikte browser nodig om deze inhoud te kunnen zien. Replay afspelen met geluid afspelen met

Geluid 00:00 00:00

Ik ben een kunstenaar/ ontwerper gevestigd in Nederland. Ik maak draagbare, moderne en functionele producten zoals hoeden, t-shirts en sokken. De afgelopen 2 jaar heb ik gewerkt aan het ontwerpen en bouwen van een nieuwe generatie wandkasten.

Mijn werk richt zich op moderne en klassieke mode met een focus op eenvoudig, elegant design. Mijn ontwerpen zijn geïnspireerd door mijn ervaring en liefde voor mode.

Ik ben het maken van muur gemonteerde kasten voor een tijdje, ik wilde beginnen met het maken van hen zelf. Mijn doel is om een product te maken dat niet alleen mooi is, maar ook functioneel. Dit is mijn manier om mijn passie voor mode en mode-gerelateerd design te uiten, en het product gaat een samenwerking zijn tussen mij en een ontwerper. De naam is Wandkapstokvergelijkcentraal.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe wandbevestiging kasten. Als je iets te koop hebt en wil dat ik het op de blog laat zien, stuur me dan een e-mail. Ik heb mijn inspiratie op een paar verschillende plaatsen gevonden; maar ik ben op zoek naar veel meer. Alles wat ik vraag is voor u om de volgende informatie op te nemen: Uw website of uw startpagina met de website URL als je er een hebt. Ik ben niet geïnteresseerd in e-mailadressen als je me niet voorzien van hen. Ik weet dat niet iedereen in staat is om deze te leveren, ik weet zeker dat veel mensen zouden graag van u kopen, maar het maakt niet echt uit voor mij, zolang de informatie beschikbaar is. Ik stuur je ook graag een gratis, een-op-een, e-mail consult. Ik accepteer geen ongevraagde aanbiedingen van commissies. Ik heb liever dat mensen rechtstreeks contact met me opnemen, op deze manier kom je niet vast te zitten in de omgang met mensen die me al een commissie hebben gestuurd en er niet meer over willen horen! Als je het gevoel hebt dat je een goede commissie kans gevonden, maar nog geen contact met mij, laat het me weten zo spoedig mogelijk en ik kan de commissie te nemen. Ik ben een vrouw, dus ik ben niet geïnteresseerd in mannen muur gemonteerde kasten, maar ik heb een aantal zeer goede opdrachten van mannen ontvangen en ik ben altijd blij om commissie vragen van vrouwen te krijgen.

Openingstijden