Dat is hoe ik test

Jan Martens

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij ervoor zorgen dat onze ontwerpen aan uw unieke eisen voldoen en perfect voor u zijn.

Bekijk al onze ontwerpen voor de aan de muur gemonteerde garderobe Ik zal mijn blog beginnen met een ontwerp voor de garderobe, een ondergoed, een jas, en een ondergoed in wit of zwart. Dit is gebaseerd op het ontwerp van het originele Le Chambre van de Britse ontwerper Peter Schuyler. Mijn belangrijkste doel is het delen van informatie, design en ideeën over kleding, accessoires en accessoires in het algemeen. Ik hoop dat je de hele post te lezen en voel je geïnspireerd om je eigen garderobe te maken.

Ik ben geboren in Nederland en bracht mijn jeugd door in het Verenigd Koninkrijk. Ik heb in het buitenland voor 15 jaar in Australië, Nieuw-Zeeland en Thailand gewoond en dit is mijn eerste bezoek terug naar huis. Dit is de eerste post op de blog over mijn garderobe, dus ik wil graag een kleine blik delen op wat we momenteel hebben in het lab.

Dus hebben we een reeks wandbevestigingen gemaakt waar iedereen van kan genieten.

We hebben meer dan 30 ontwerpen en variaties om uit te kiezen. Onze kasten zijn zo veelzijdig dat je alles in je huis in één unit hebben. We ontwerpen al meer dan 20 jaar wandkasten en hebben een sterke en trouwe aanhang. Of u nu een kleine kamer hebt die een meer betaalbare oplossing nodig heeft of een zeer grote, multi-level woning, u vindt onze kasten hier bij Wandkapkapvergelijkcentraal. Ons doel is om u de beste kwaliteit producten die betaalbaar, handig en veelzijdig zijn. We streven er ook naar om de meest uitgebreide informatie te verstrekken om uw leven gemakkelijker te maken en om klantenservice van hoge kwaliteit te bieden. We houden van alles wat we doen, en streven ernaar om kwaliteit, betaalbare producten te bieden tegen de best mogelijke prijzen. Onze producten worden in Nederland gemaakt. We gebruiken geen goedkope importen, maar gebruiken onze eigen lokaal gemaakte producten en maken geen gebruik van merken van derden. We hebben ook onze eigen unieke stijl. Dit is onze manier om de juiste look te creëren, en het juiste comfort, tegen de juiste prijs.

We hebben een set van richtlijnen die we toepassen en we zijn niet beschaamd om te zeggen dat we deze vraag elke dag, of vaker, dat we niet het antwoord hebben! In deze post zullen we de antwoorden die we hebben en hopen u te inspireren zo veel als we u hebben geïnspireerd!

1. Wat is uw achtergrond en hoe heb je de blog te starten?

Zoals u misschien al weet, ik ben een ontwerper voor een paar jaar nu en een blogger sinds 2009. Voordat ik de blog begon, werkte ik voor het ontwerpteam voor vele bedrijven en tijdschriften. Ik ben geen professionele fotograaf of ontwerper, noch ben ik een technische expert, maar ik kan u inzicht geven in het proces dat gaat in het ontwerpen en bouwen van een succesvol product, zowel in een on-line als offline omgeving.

Een paar jaar geleden ben ik begonnen met het onderzoeken van meer over de online wereld en wat mensen eigenlijk op zoek zijn naar wanneer ze een product willen.

We hebben deze methode gebruikt voor vele jaren en hebben verzameld bewijs in een verscheidenheid van manieren. Onze resultaten worden ondersteund door het wetenschappelijk proces, niet een vooraf bepaalde uitkomst van het wetenschappelijk proces. Dit is de reden waarom ik ben een beetje sceptisch over de beweringen die u maakt, omdat ze lijken te ontbreken wetenschappelijke methodologie.

Mijn onderzoek en testen heeft aangetoond dat er verschillende dingen die een garderobe kan een beetje te mooi, te "fancy", of te glanzend. Ik heb ook veel gelezen over de "smaken" die zo vaak voorkomen in de mode-industrie. Dit is ook onderzocht door anderen. Maar ik heb niets gevonden om een back-up van het idee dat "smaken" zijn verantwoordelijk voor het maken van een garderobe mooi uitzien. Er zijn verschillende andere dingen te overwegen, zoals de "deuken" en de "texturen".

Op het eerste gezicht lijkt het uiterlijk van onze kasten heel eenvoudig. We hebben 3 verschillende ontwerpen voor een verscheidenheid aan wandbevestigingskasten:

De eerste is een eenvoudig, plat wandontwerp met een 1/4 inch dikke laag hardhout. Onze andere twee modellen zijn 2-delige modellen, met elk stuk een beetje groter dan een standaard deur of raam. Beide zijn plat, maar ze zijn niet zo plat als onze "traditionele" kasten, dus ze hebben een beetje een verhoogde lip. Onze eerste twee modellen zijn geweldig voor wandmontage en ze zijn geweldig voor onze klanten, die graag een meer gedefinieerde look. Ons eerste model is zo populair dat onze nieuwe modellen zijn opnieuw ontworpen met een verhoogde lip en een meer gebogen lip, die we ook toevoegen aan onze modellen. Als je ze op de muur, ze zien er net als onze klassieke muur gemonteerde kasten, met het enige verschil is dat de "lip" is nu gebogen. Ons tweede model heeft een meer hoekige lip en we hebben een gebogen lip toegevoegd aan onze modellen.