Waar vind ik de beste wandbevestigingen?

Jan Martens

Je zou hier moeten kijken. Dit maakt het zeker nuttiger dan Hoe Hoog Moet Een Wastafel Hangen.

Jan woont al een paar jaar in Amsterdam en ze is een wandbevestigingsjury-expert. In deze post zal ik uitleggen wat muur gemonteerde kasten zijn en hoe je er een te kiezen. Jan's achtergrond in de fotografie is te zien op de foto's hieronder: Jan komt oorspronkelijk uit Noord-Amerika, maar kwam als tiener naar Amsterdam. Ze schildert sinds 2007 in Nederland en begon rond 2009 foto's te maken. Jan is een van de meer ervaren fotografen die ik heb ontmoet en dat is te zien op de foto's, want ze nam veel foto's van de muur die onder haar zit. De foto's zijn eind 2015 gemaakt in het centrum van Amsterdam. De foto's zijn genomen tijdens een winterse storm die de hele stad bedekte en Jan dwongen om met haar man naar hun appartement in Breda te reizen. Het weer was slecht voor foto's, want het was erg regenachtig in Amsterdam dat jaar. Veel van de foto's werden binnen genomen omdat het weer vrij bewolkt was in Amsterdam op het moment. Dit is indrukwekkend, vergelijk het met wandkapstok.

Jan zei: Ik heb nog nooit een stad ontmoet waar ik niet van hield. Dit is mijn thuis, dit is mijn studio, dit is de plek waar ik werk en dit is waar ik mijn familie op te voeden. Ik hou van Amsterdam. Dit is Nederland en ik vind het geweldig. De stad is zo mooi, mooi, mooi. Meer over mij lees je op de blog Wandkapstokvergelijkcentraal. Ik wil u graag mijn lieve vriendin, Jan, voorstellen die erg trots is om deel uit te maken van deze stad. Ik had het genoegen om Jan en haar dochter te ontmoeten tijdens onze recente vakantie in Nederland. Je weet misschien niet wie ze is, maar je weet dat ze de inspiratie achter alle artikelen en afbeeldingen op de blog. Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een garderobe, zal ik u graag helpen bij het kiezen van een geschikte garderobe.